Aanbod

AanbodWat krijg je?Kosten
Na een kennismaking is jouw loopbaanvraag duidelijk en weet je wat jou te doen staat om stappen voorwaarts te maken.Je krijgt van mij een aantal vragen vooraf in je mailbox die jou leiden naar jouw loopbaanvraag. We kijken naar jouw loopbaanvraag, jouw verwachtingen en wat ik voor je kan betekenen.Kosteloos en vrijblijvend.
Bij interesse contact website of KlompCoaching@gmail.com
In 4 stappen naar werkplezier!

Na het doorlopen van dit persoonlijke traject, heb je alle inzichten en informatie. Nu kun je zelf aan de slag gaan naar werkplezier.
 
Dit loopbaantraject past bij jou als je erachter wil komen;

Welke baan bij jou past
Of je op de goede weg zit
Of je huidige baan nog past
Als je op zoek bent naar een baan of opleiding
In een periode van vijf weken tot tien weken (dit stemmen we samen af) voeren we 5 gesprekken (6 inclusief intake). Een gesprek is ongeveer anderhalf tot twee uur. Tussendoor maak je opdrachten in een veilige online omgeving ter voorbereiding van onze sessies.

We starten vanuit jouw eigen verhaal. Onderdeel van het proces is het afnemen van een aantal testen Deze testen geven een goed beeld van jouw persoonlijkheid, kwaliteiten, interesses, waarden en beroepen die daarbij aansluiten. Ook gaan we aan de slag met jouw (belemmerende) gedachtes en het maken van keuzes.


Check het actuele tarief. In termijnen betalen is mogelijk.

Een los coach gesprek
Dit past bij je als je eerder een traject hebt gevolgd en jezelf scherp wilt houden in je eigen koers naar werkplezier
Check het actuele tarief.
Zakelijke tarieven? Vraag een offerte aan via:
KlompCoaching@gmail.com