Reviews

“Dankzij jouw coaching ben ik weerbaarder geworden om van mijn werken als invulling van mijn dag naar werken als invulling van mijn hart te realiseren!!! Met mijn opgedane kennis door jouw wijze woorden ben ik al een eind op weg. Nogmaals dank.”

-Ingeborg van Neer

“Ik ging naar haar toe met de vraag: wat wil ik nou eigenlijk precies? Ik wil heel graag iets anders…maar wat wil ik dan? Waar liggen mijn kwaliteiten? Ik heb door middel van gesprekken, verschillende opdrachten een soort pad bewandeld waardoor ik mezelf steeds beter leerde kennen en ook te leren ontdekken hoe anderen naar mij kijken, soms was dit best confronterend maar ook heel leerzaam. Het heeft mij nu gebracht waar ik nu ben: ik heb een nieuwe baan en daar heb ik het heel erg naar mijn zin.”

-Monique van Lente-

“Ik ben mijn kwaliteiten meer gaan waarderen en ben erachter gekomen wat mijn krachten zijn. Hierdoor realiseerde ik mij dat ik iets met deze kwaliteiten moet doen, ik heb mezelf hierdoor een duwtje in de rug gegeven zodat ik eindelijk de beslissing kon nemen wat ik met mijn toekomst moest doen. En dit was dus een eigen bedrijf beginnen.

Sanne ziet jou, hoort jou en weet precies wat ze moet zeggen om jou op de juiste weg te krijgen. Ze is erg behulpzaam, staat klaar wanneer je haar nodig hebt en is bereid mee te denken in alle lastige situaties. Ze werkt oplossingsgericht, toont inlevingsvermogen waardoor je je gehoord en begrepen voelt, is erg betrokken en positief ingesteld. Sanne is gedreven eerlijk en komt heel krachtig over. Ze is heel vriendelijk en heeft een hele fijne positieve energie waardoor ik mij erg op mijn gemak voel maar ook veilig voel.”

-Raani-

“Tijdens mijn loopbaantraject heb ik waardevolle inzichten opgedaan die mij gemotiveerd hebben om stappen te zetten om dichterbij mijn doelen te komen! Kenmerkend voor Sanne als coach is dat zij zeer empathisch is en daarnaast een confrontatie beslist niet uit de weg gaat. Bedankt voor de fijne coaching Sanne! “

– Dionne van Ingen –

“Per toeval kwam het loopbaantraject van Sanne op mijn pad en daar ben ik heel dankbaar voor. Voor het eerst was het een plezier om zo’n traject te doorlopen. Vooral de gesprekken die volgden n.a.v. de opdrachten waren een openbaring. Sanne kan goed analyseren en door haar empathisch vermogen goed inleven in mijn situatie. Het bracht mij nieuwe inzichten, maar het leerde mij ook dichter bij mezelf te komen en dichterbij mijn wensen voor de toekomst . Bovenal waren de wekelijkse sessies erg gezellig en liet Sanne mij op mijn gemak voelen, waardoor ik heel open durfde te zijn. Bedankt Sanne, ik gebruik mijn rapporten nog steeds als ik het even niet meer weet.”

-Kyrhan Bernadina-

“Ik wilde graag weten wat mijn kwaliteiten zijn, en waar ik goed in ben. Dit heeft het loopbaantraject mij opgeleverd. Ik heb meerdere inzichten kunnen krijgen d.m.v. dit traject. Daar ben ik erg blij mee.

De rust, en begrip voor de situaties. Openstaan voor alle mogelijkheden en antwoorden. Verdiepende vragen kunnen stellen, die je aan het denken zetten. Bereid zijn uitleg te geven bij wat lastigere vragen. Bedankt Sanne voor de leerzame periode met dit loopbaantraject. Ik heb het zeer leerzaam ervaren en ben blij dat ik nu de inzichten heb die ik zocht. Nu kan ik gelukkig verder, en dat had ik echt nodig. Dankjewel voor de fijne samenwerking :-).”

-Sanne van der Leeden-

“Ik voerde vandaag de persoonlijkheidstest en interessetest uit bij KlompCoaching. Waardevolle inzichten over mijn persoonlijkheid en loopbaanadvies. Op basis van mijn interesses en opleidingsniveau (WO Master, universiteit). Dit is echt leuk want ik hou van lesgeven (kwam ook uit de test).

Ik ben jurist en adviseur duurzaamheid maar hou het meest van lesgeven, coachen werken met mensen en vooral jongeren & kinderen. Het is nu 6 jaar geleden dat ik begon met werken en het is nu zoeken naar de volgende stap waarin ik dit combineer. Ben jij ook zoekende? KlompCoaching kan jou helpen!!”

-Machteld Kistenkas-