Over mij

Hoi! Ik ben Sanne…
🔆

Dat ik met mensen wilde werken wist ik al vrij jong. Ik deed de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker (MBO4). Jarenlang heb ik mensen begeleid met een licht verstandelijke beperking, in het regie voeren binnen de eigen mogelijkheden. Na een paar jaar voelde het alsof ik mijn plafond had bereikt in deze functie. Ik ging op zoek naar vacatures en opleidingen om mijn baanperspectief te vergroten naar de toekomst. Het bleef in mijn hoofd zitten dat ik wilde gaan studeren om dit te bereiken.

🔆

Ik ben begonnen aan de 4-jarige HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. Mijn doel was dat ik teamleider of jobcoach wilde worden in de zorg. Met veel plezier en passie heb ik de opleiding gevolgd. Daarbij leerde Ik leerde mezelf tijdens de opleiding goed kennen, mijn doorzettingsvermogen, kwaliteiten, mijn valkuilen, mijn schaduwkant, mijn passies. Zo behaalde ik met kracht en energie de eindsprint van mijn studie.

🔆

Ik heb ontdekt dat coaching en ontwikkeling bij mensen de elementen zijn waar ik mijn energie uithaal. Ik wil daarmee de wereld een stukje mooier maken. Daarnaast bleek het zo ontzettend belangrijk om de verbinding met mezelf te houden. Weten wat ik zelf wil, om te voorkomen dat ik over mijn persoonlijke grenzen ga. Het sluipt er snel in als je je eigen koers even niet helemaal helder hebt, of opgeslokt wordt in de waan van de dag.

🔆

Na mijn studie ben ik de uitdaging aangegaan. Na tien jaar op de werkvloer met cliënten en collega’s te gaan voor de kwaliteit van zorg, mocht ik nu een team gaan coachen. Ik volgde coachopleidingen (life coach, loopbaancoach, ACT, teamcoach, organisatie psychologie) omdat ik steeds meer te weten wilde komen over coaching, teams en organisaties. De coachopdracht was geslaagd en al snel volgden er meer opdrachten. Twee jaar later kwamen er steeds meer vragen vanuit mijn netwerk voor individuele coaching. Ik voelde mezelf vrij om vanuit mijn eigen visie en methode mensen te coachen. Ik heb de stap gezet naar mijn eigen coachpraktijk.

🔆

Nu wil ik de focus leggen om zoveel mogelijk mensen te helpen naar werkplezier. Mijn coachervaring individueel en met teams, hebben mij laten zien hoe vaak mensen ongelukkig zijn in het werk. En hoeveel flow en geluk er ontstaat als mensen weer plezier in hun werk krijgen. Dat is mijn doel!

🔆