Over mij

Mijn naam is Sanne en mijn loopbaan heeft altijd in het teken gestaan van het ontwikkelen van anderen. In mijn rollen als begeleider, procesbegeleider en coach in de gehandicaptenzorg heb ik veel ervaren hoe mensen ongelukkig in het werk stonden en het effect daarvan op de kwaliteit van het werk en het eigen levensgeluk.

Zelf heb ik ook keuzes gemaakt in mijn (werk) leven om altijd te blijven gaan voor werk wat echt bij mij past.

O.a. mijn eigen lessen in combinatie met bewezen technieken en opdrachten hebben dan ook geleid tot mijn succesvolle methode waarmee ik al jaren anderen met veel plezier help!

Mijn missie is dan ook om mensen met zelfonderzoek en zelfinzicht helpen leiding te nemen over het eigen (werk)geluk.

Ik vind het belangrijk dat ieder mens zich autonoom, verbonden en competent kan voelen zodat ze met plezier naar het werk gaan. Ik kijk daarin met een systemische blik naar de mens en de invloed van de werkomgeving.

Vanuit mijn filosofie dat ieder mens achter het stuur van het eigen werkleven kan staan ga ik te werk. Als ik je coach sta jij achter het stuur en ik sta naast je en moedig je aan. Ik vind het leuk om mensen uit te dagen om naar zichzelf te kijken. De vragen die ik stel zetten aan tot nadenken, diepgang en toegang tot de eigen kern. Ik analyseer en geef terug wat ik zie gebeuren. Dit geeft inzicht in eigen denken en handelen en wordt gecombineerd met een praktische aanpak op maat waarin doelen worden behaald.

Mijn klanten beschrijven mij o.a. als luisterend, eerlijk, toegankelijk, diepgaand, en gedreven.

Gegarandeerd dat het zelfbewustzijn wordt vergroot, je erachter komt wat je wilt en actie volgt!

Certificering

Ik ben aangesloten bij NOBCO en heb een EIA Foundation certificering. Dit is hét Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. Dit maakt de kwaliteit die ik bied transparant. Veiligheid en vertrouwelijkheid van de coachee staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk conform de Internationale Ethische Code van NOBCO. Dit betekent dat ik de hoogste mate van vertrouwelijkheid en veiligheid in acht neem voor de coachee https://www.nobco.nl/aanbod-voor-coaches/internationale-ethische-code-iec