Over mij

Ik ben Sanne (1986) en mijn eigen loopbaan is gestart in de gehandicaptenzorg. Na tien jaar op de werkvloer met cliënten en collega’s te gaan voor de kwaliteit van zorg, maakte ik de switch naar intern teamcoach. Ik hielp teams met het verbeteren van de samenwerking.

Werkplezier is altijd belangrijk geweest voor mij. Ik heb momenten gehad in mijn banen dat ik merkte dat mijn werkplezier afnam en het even niet meer wist. Ik werd hierdoor getriggerd dit onderzoek met mezelf (en een coach) aan te gaan.

Ik kwam er steeds meer achter wie ik ben, wat ik wil en kan. Waar ik het meest energie van krijg, waar mijn talent ligt EN waar ik het beste kan bijdragen. Ook realiseerde ik mij door het onderzoek naar mijn eigen werkplezier dat ik andere mensen en organisaties hier ook mee wil helpen.

🔆

Mijn missie is om het verschil te maken in het werkleven van mensen richting werkplezier.

Ik help in 4 stappen inzicht te geven in wie jij bent, wat jij wilt, wat jij kunt EN hoe je de volgende stap kunt nemen.

Je ontdekt jouw persoonlijke profiel waarmee je jouw werkplezier gaat ontdekken! Mijn aanpak geeft je zelfonderzoek, stof tot nadenken EN is praktisch. Ik werk met jou vanuit wie jij bent.

Dit proces geeft kennis en vertrouwen en helpt om de volgende stap te ontdekken. Ik help je barrières te overwinnen en de stap te nemen waar jij naar verlangt.

Ik heb al vele mooie trajecten mogen begeleiden waarin het plezier werd herontdekt in de huidige baan of in een nieuwe baan.